Søk i denne bloggen

torsdag 26. mai 2016

Boligstyling av Eiksveien 62
For en stund tilbake fikk jeg oppdraget å style en leilighet beliggende på Østerås for salg. Eiendommen ligger i et sentralt og rolig boligområde med nærhet til skole, barnehager, butikker og offentlig kommunikasjonsmidler.

Stua:Leiligheten var innredet med mørke og dystre møbler og tekstiler som gav en følelse av å befinne seg flere tiår tilbake i tid.. Målet mitt var å gi leiligheten lyse og harmoniske farger og få rommene til å virke mer åpne og innbydende.
Leiligheten er på 76 kvm og stuen er svært romslig med store vindusflater som slipper lyset inn. Det er godt med veggplass, noe som gir gode løsninger for plassering av møbler, bilder og interiør.

Jeg valgte møbler som gikk i duse farger og tekstiler som gav kontrast i blått. Jeg syns det tilførte rommet en harmonisk helhet. 
En av de mange positive egenskapene med leiligheten er at det er godt med veggplass. Møblene jeg valgte kom fint til sin rett uten at rommet virket overmøblert.

Leiligheten har flotte detaljer som f.eks den flotte nisjen ved stuevinduet. Det er store vinduskarmer som gir god plass til lamper og lekkert interiør.
På den ene veggen ble det plass til et konsollbord med matchende bilde og interiør.
I stua er det god plass til et romslig spisestue. Jeg valgte et bord som kan trekkes ut ved behov, det gir bedre rom følelse.
Jeg tok opp fargene fra tekstilene i interiøret.
Det er deilig å trekke seg tilbake med en god bok og søke stillhet. Jeg innredet derfor en egen "godkrok" for et slikt formål.
Leiligheten ligger svært usjenert, det er ikke noe innsyn og utsikten oppleves som lys og luftig.
Terrassen er som en forlengelse av stua, her kan man nyte late sommerdager med vin og god mat.


Kjøkkenet:I leiligheten er det et nytt og lekkert kjøkken. Her er det godt med skapplass og god plass til spisegruppe.
Det er godt med benkeplass på kjøkkenet. Jeg liker også de flotte kontrastene på kjøkkeninnredningen, fliser og benkeplater.
Det er god plass til detaljer som gir god stemning på kjøkkenet, Kitchen Aid og kokebok klar for bruk.
Foreldre soverommet:
Jeg likte også soverommenes beliggenhet i leiligheten. Ved at hovedsoverommet ligger i tilknytning til stuen danner det en "voksen sone". Her kan en de voksne i familien se på TV og hygge seg med besøk uten å forstyrre søvnen til de søte små. 
Hoved soverommet er malt i en mørk grunnfarge. Sammen med tekstiler i lilla toner og myke hotellputer gir det en "hotellfølelse"Fra hoved soverommet har man en luftig utsikt til himmel, trær og busker.

Barnerommet:Barnerommet ligger til høyre når man går inn hallen. Det er malt i lys, delikat farge og har nylagt gulv. Det er en stor garderobe tilknyttet rommet.Jeg valgte å ta opp fargene på veggen i duse tekstiler i lilla og grå nyanser.Harmoniske farger gir en harmonisk helhet.
Her er det god boltreplass for en liten krabat. Ønsker man mer plass ville jeg anbefalt og fjernet deler av det store klesskapet. Der kan man evt. plassbygge en skolepult eller lekekrok.

Gangen:
Lys og trivelig gang.  Gangen har lyse farger, rett fram er badet som trenger en oppdatering til dagens standard.
                            Her er det et lite og nisje med speil og et garderobeskap

En lekker leilighet med en svært god beliggenhet og atmosfære venter på nye eiere. Her kan man omtrent flytte rett inn og nyte livet i flotte omgivelser både utendørs og innendørs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

DIY HAGEPROSJEKT

Høsten er en deilig årstid som byr på vakre farger og vær med mange nyanser. I skogkanten kan vi plukke både blåbær og tyttebær fra...