Søk i denne bloggen

søndag 5. april 2015

Hotellbaren i lys og maritim stil
   Vi er igang med å restaurere Jegertunet Hotell. Det har blitt mange arbeidstimer på både snekkere og oss selv, men det begynner å gi resultater.


ET TILBAKEBLIKK:
Det var gulnet furu over de fleste flater.
Målet vårt var å skape lyse og luftige rom med et maritimt preg.


Vegger og tak i baren er grunnet og malt helt hvite. Jeg ønsket en ren basefarge som passet til den lyse og maritime stilen. 

Alle møblene er funnet på "skattejakt" på hotellets mange "kriker og kroker". Bordene fikk et par strøk hvitmaling for å "myke opp" brunfargen på stiler og bord. Putene gir kontrastfarge og tar opp den maritime stilen fra tapeten.
Stjernetapeten ble kjøpt på Fargeriket, det ble "kjærlighet ved første  blikk".
Dette var kjøkkenmøblene til foreldrene mine som jeg har mange gode minner ifra.  Den var tidligere utemømøblement på hytta vår "Saltkråkan", nå har den fått nok et malingsstrøk og fått plass i resepsjonen.
En hyggelig krok ved inngangspartiet.
Denne gamle tønna kjøpte jeg på et loppemarked for noen år siden. Jeg begynte å samle rekved i den og har ei "lita" venninne som stadig kommer innom med nye funn hun har gjort i strandkanten. Naturen byr på den flotteste kunsten som finnes :)

De store lampene var på "supersalg" i en lampebutikk. Jeg var heldig og fikk sikret meg begge to, her svever de høyt og fritt. Vi har gjort om deler av hotellet til vår egen hytte. Vinduene over baren er rommene til barna i familien.

Baren var tidligere delt i to med en høy vegg som tok mye lys og utsikt, Vi fjernet det og rommet ble lyst og luftig.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

DIY HAGEPROSJEKT

Høsten er en deilig årstid som byr på vakre farger og vær med mange nyanser. I skogkanten kan vi plukke både blåbær og tyttebær fra...