Søk i denne bloggen

mandag 9. mars 2015

Lyst og luftigVi er godt igang med restaureringsarbeidet på Jegertunet hotell. Det har krevd mye tankearbeid og planlegging i forkant. Det er vegger som må rives og vegger som må bygges opp. Rom som må tilpasses, rives eller få nye bruksområder. Her kommer en liten oppdatering om hva vi har gjort i forbindelse med resepsjons området.

RESEPSJONEN OG BAREN
Når man kommer inn på hotellet møter man et spennende rom med kombinert bar/resepsjons løsning. Her var det gulnet furu omtrent fra "gulv til tak", noe vi ønsket å endre for å gjøre rommet "lyst og luftig" 
Her er det store vinduer fra gulv til tak som slipper lyset inn og gir god utsikt. Den store takhøyden gir en luftig romfølelse.
Her er det også god plass til sittegrupper. Fra resepsjons området er det også fin utsikt til svømmebassenget.
Her blir det mulig å få servering av vin og øl til sommeren.
I 2. etg. var det tidligere  kurs/konferanserom. Det store rommet skal bygges om til to soverom og en loftsstue.
Resepsjonen ligger i tilknytning til baren. Noe av det første vi gjorde var å fjerne veggen som skiller de to sonene. Det gav mer lys og sonene henger nå sammen i en forlengelse av hverandre.
Her er resultatet etter mannen min gikk løs på veggen med motorsaga. Ting som rives ned må bygges opp igjen, så her må vi komme opp med noen gode forslag.
Her er det store flater som skal males, så til denne jobben måtte vi har leie inn hjelp fra et lokalt malefirma . Her er det høyt under taket, så et stillas måtte til. Det ble to lag med grunning og kvistlakk og to lag med maling. 
Det tok lang tid å  maskere rundt alle vinduene, det måtte også en pussejobb til før det var klart for maling.
Både vegger og tak ble malt helt hvite, fin kontrast til de grå steinene som er felt inn i både bardisken og resepsjonsdisken. 
Utgangsdøra må byttes, så den slapp unna malekosten. På gulvene er det grå fliser, noe som er tidløst og gir en fin kontrast til de hvite veggene.

Vi har ryddet opp i viltvoksende buskevekster, Planen er å lage bed som er mest mulig vedlikeholdsfrie  med busker og vekster som gir farge til omgivelsene. 
Mannen min har hatt jobb som selveste Riverolf i vinterferien. 
I bakhagen ligger hotellrommene på rekke og rad. Her rives det mellom rommene slik at det blir ferieleiligheter med kjøkken, bad, stue og soverom. 
Pølsegrilling og en pust i bakken mellom arbeidsslagene. Hele familien har vært satt i arbeid denne uken, prosjektet mitt har vært å male i restauranten, resultatet kommer i neste blogginnlegg.

Ha en fin kveld

-Hilsen fra fru "Pikkolo"-


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

DIY HAGEPROSJEKT

Høsten er en deilig årstid som byr på vakre farger og vær med mange nyanser. I skogkanten kan vi plukke både blåbær og tyttebær fra...