Søk i denne bloggen

tirsdag 13. januar 2015

Villmarkskjøkken i hagen"Villmarkskjøkkenet" vårt befinner seg rett utenfor stuedøra, her kan vi by på ulike retter i et intimt og luftig miljø. Med skogen og naturen tett på er det et hyggelig sted å tilberede og servere mat.


Med vinden ruskende i tretoppene passet det godt med en god varm "vintersuppe" på menyen i dag.Et godt utvalg av råvarer og ingredienser er klare for tilbereding på kabeltrommelen.

Schampi og kylling er ingredisenser til Vintersuppa - dette er "kortreist mat"

Ferske grønnsaker er både sunne og gode råvarer, kabeltrommelen egner seg bra som arbeidsbenk.

Olje og krydder står klart til bruk.

Husets vintersuppe:

250 g kyllingfillet
200 g schampi
1 løk
1 paprika
En bunt med økologiske knaskegulrøtter
3 vårløk
4 fedd hvitløk
10 dl vann
2 buljongterninger
2.5 dl matfløte
Frisk sitronTilsett krydder etter ønske og behov, serveres med fersk loff.

Velkommen til servering på uterestauranten vår.


Maten smaker best i hyggelige omgivelser, her har jeg tent lyktene som er et "bruktfunn" .Varm suppe smaker alltid godt på kjølige vinterdager

Vintersuppe i skogen gir god varme i kroppen, så da passer det godt med et Ole Brum sitat om skog og varme:Ole Brumm og Nassa Nøff var ute og gikk seg en tur i skogen, da solen kom opp på himmelen. - "Se Brumm, så utrolig vakkert", sa Nasse. Da tittet Brumm ned på Nasse og sa: - "Nasse, vet du hva jeg vet?" - " Nei, hva da Brumm?" svarte Nasse nysgjerrig. Brumm sa: - "Du er like vakker som solen du, fordi du har alltid den samme varmen med deg i ditt hjerte...Glem aldri det, min aller beste og snilleste lille venn!!!
2 kommentarer:

 1. Så herlig ute plass, og suppen smakte sikkert helt nydelig!!!
  Herlige Brum og nasse!!!

  Ha en flott dag!
  Varm klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig tilbakemelding :) Koser oss mye på denne plassen hele årstiden. Det er som "Hundremeterskogen" og Ole Brum og Nasse er to herlig karer.
  Ha en superduper kveld, klem fra Ingunn

  SvarSlett

Kråkeslottet

        I vinter ble vi eiere av eiendommen som tidligere hørte til Norsk Skytesenter. Her er det mye spennende historie i veggen...