Søk i denne bloggen

tirsdag 13. januar 2015

Villmarkskjøkken i hagen"Villmarkskjøkkenet" vårt befinner seg rett utenfor stuedøra, her kan vi by på ulike retter i et intimt og luftig miljø. Med skogen og naturen tett på er det et hyggelig sted å tilberede og servere mat.


Med vinden ruskende i tretoppene passet det godt med en god varm "vintersuppe" på menyen i dag.Et godt utvalg av råvarer og ingredienser er klare for tilbereding på kabeltrommelen.

Schampi og kylling er ingredisenser til Vintersuppa - dette er "kortreist mat"

Ferske grønnsaker er både sunne og gode råvarer, kabeltrommelen egner seg bra som arbeidsbenk.

Olje og krydder står klart til bruk.

Husets vintersuppe:

250 g kyllingfillet
200 g schampi
1 løk
1 paprika
En bunt med økologiske knaskegulrøtter
3 vårløk
4 fedd hvitløk
10 dl vann
2 buljongterninger
2.5 dl matfløte
Frisk sitronTilsett krydder etter ønske og behov, serveres med fersk loff.

Velkommen til servering på uterestauranten vår.


Maten smaker best i hyggelige omgivelser, her har jeg tent lyktene som er et "bruktfunn" .Varm suppe smaker alltid godt på kjølige vinterdager

Vintersuppe i skogen gir god varme i kroppen, så da passer det godt med et Ole Brum sitat om skog og varme:Ole Brumm og Nassa Nøff var ute og gikk seg en tur i skogen, da solen kom opp på himmelen. - "Se Brumm, så utrolig vakkert", sa Nasse. Da tittet Brumm ned på Nasse og sa: - "Nasse, vet du hva jeg vet?" - " Nei, hva da Brumm?" svarte Nasse nysgjerrig. Brumm sa: - "Du er like vakker som solen du, fordi du har alltid den samme varmen med deg i ditt hjerte...Glem aldri det, min aller beste og snilleste lille venn!!!
2 kommentarer:

 1. Så herlig ute plass, og suppen smakte sikkert helt nydelig!!!
  Herlige Brum og nasse!!!

  Ha en flott dag!
  Varm klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig tilbakemelding :) Koser oss mye på denne plassen hele årstiden. Det er som "Hundremeterskogen" og Ole Brum og Nasse er to herlig karer.
  Ha en superduper kveld, klem fra Ingunn

  SvarSlett

DIY HAGEPROSJEKT

Høsten er en deilig årstid som byr på vakre farger og vær med mange nyanser. I skogkanten kan vi plukke både blåbær og tyttebær fra...