Søk i denne bloggen

torsdag 29. januar 2015

Hageglede hele året
Milde januardager gjør det mulig å tilbringe tid på terrassen og hagen. Snøen ligger som et mykt teppe og gir et nydelig vinterbilde av utemiljøet.


Her er det vinterstemning ute med puter, pledd og pels i lyse farger. Hver årstid har sin sjarm i hagen.Med varm drikke, noe søtt å spise og nytt interiørblad blir det "kvalitetstid" i skogkanten.
Hagen vår har fått navnet "Hundremeterskogen". Den grenser til skogen og det vokser lyng, mose og små furutrær rundt omkring i hagen.
Tulipaner tåler vintertemperatur som vipper mellom pluss og minus.


'


Tulipanene sprer rundt seg med farge, glede og løfte om vår.Levende lys gir stemning både ute og inne. Krystallkronen er et "kupp" på Netthandelen, det elektriske er fjernet og erstattet med en lyslykt.
Vinterpyntet i hagen med kongler i ulike størrelser og varianter. Den enkle og flotte dekorasjonen er kjøpt på "Home and Cottage"

Har hengt opp meiseboller til småfuglene, med hvite sløyfebånd ble det dekorativt i hagen.Det er hyggelig med fuglekvitter i hagen, håper de fargerike vinterfuglene blir lokket til Hundremeterskogen.En stille og rolig stund i skogkanten er terapi for både kropp og sjel.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

DIY HAGEPROSJEKT

Høsten er en deilig årstid som byr på vakre farger og vær med mange nyanser. I skogkanten kan vi plukke både blåbær og tyttebær fra...