Søk i denne bloggen

lørdag 11. oktober 2014

VESTKANTTORGET

 
 
 
 
 
 
Med varebilen  full av interiør, klær og brukskunst satte jeg kursen mot Vestkanttorget i Oslo . Jeg hadde hyggelig selskap av min søster, fint å være flere på en slik dag. Turen var godt forberedt - huset var ryddet fra kjeller til loft i søk etter "skatter" som ikke lenger var i bruk.
 
 
 
 
 
Vestkanttorget er en markedsplass hvor man kan selge og kjøpe av hjertens lyst. Det er et populært salgssted, ofte med lange ventelister. Det lønner seg å være tidlig ute for å få tildelt en fin plass og finne parkeringsplass til bilen. Vår dag startet kl. 06.00 :)
 
 
 


Kaos ble det når varebilen ble tømt på rekordtid, så var det bare å sette seg i sving å få varene dandert på plass. Interiør, klær og sko kom på plass i løpet av morgentimene.
Vanskelig å få en helhet når man drar i veg med "hummer og kanari" og ønsker å få alt fram på salgsboden på 6 kvm.
 

 
 
"Kundegruppen på Vestkanttorget" er svært variert, alt fra fine Vestkantfruer, ungdommer, pensjonister og "mannen i gata" Liten og stor, fattig og rik - alle på jakt etter noe som passer til sin smak og behov.
 

 
 
Det er like spennende å følge med på hva andre selger, har kan man gjøre gode kjøp på merkeklær, interiør, samleobjekter, bøker og småmøbler samt mye mer.


 
 
Det artige med å være med på et slik arrangement er å møte forskjellige mennesker. I dag handlet jeg merkeklær av en TV kjendis og gav bort barneklær til en innvandrerfamilie.
 
 
 
 
Prinsessekjolen til min datter ble solgt for en billig penge til ei fornøyd jente. Fint å tenke på at den fine kjolen kommer til nytte igjen. Det er alt for mye bruk og kast i samfunnet vi lever i.
 I løpet av en lang dag blir det også tid for shopping, det er mange fristelser og muligheter til å gjøre gode kjøp.
 
 


 
 

Det ble en lang dag med mye frisk luft og mosjon. Til tross for at jeg hadde solgt unna jevnt og trutt var bilen fortsatt  full på hjemveien. Jeg tjente en god slump penger, men med alle fristelsene så ble en del av dem "resirkulert". Jeg fikk også nye interiørinspirasjoner og var veldig fornøyd med gode kjøp og den hyggelige stemningen på markedet.
 

 
 
Til stor glede for tenåringene mine kom jeg hjem med merkeklær av Ambercrombie, Ralph Lauren og Juicy. Betalte 50 og 100 kroner for klær som omtrent var ubrukt.


 
 
Måtte ha: vi driver vår egen stall med 3 andre familier og gårdsliv og hestestell er en sentral del av livet vårt. "Mor selv" fikk kjøpt seg Moods Of Norway jakke, den blir en god og varm stalljakke - med traktorer på.
Merkelappen av fortsatt på og jeg betalte kun 50 kr.
 
 
 
Et lite tankekors:
Vi lever i et overskuddssamfunn hvor materiell velstand preger livet for svært mange mennesker. Markeder som "Vestkanttorget" bidrar til gjenbruk og til at ting kan gjenbrukes av noen som har nytte av det. Det gir en god følelse for den som selger og glede til den som kjøper.
 
 
-Tusen takk for meg-
 
 
 
 
 
 
 

2 kommentarer:

  1. auf diesem flohmarkt wäre ich auch gern gewesen!!! ein schönes wochenende wünscht angie aus deutschland

    SvarSlett

DIY HAGEPROSJEKT

Høsten er en deilig årstid som byr på vakre farger og vær med mange nyanser. I skogkanten kan vi plukke både blåbær og tyttebær fra...