Søk i denne bloggen

tirsdag 2. september 2014

KUPPET PÅ LÅVEN

 
 
 
 

 
 
 
Her om dagen var jeg med mannen min på gårdsbesøk. Bonden hadde noe "skrot" som han ønsket å kvitte seg med. For en billig penge ble jeg en lykkelig eier av disse "fantastiske" skattene.
 
 
 
 
 
En grundig vask og skrubb måtte til, samt noen funderinger på hvor dette brettet passet inn. Stilen var røff og brettet var både stort og tungt. Valget falt på utebordet vårt som mannen min har snekret. Med levende lys og røsling i bolle passet det fint til høsten vi går i møte.
 
 
 
 
Det kan det være stilig med interiør og pynt som har helt forskjellig stil og tidsepoke. Her møtes den moderne stilen i form av krystallkrone og brettet fra bondekulturen.
 
 Denne trekassa var i svært god stand med flotte detaljer. Gammel og malingsslitt var den og preget av "tidens tegn". Skulle vært gøy å vite hva bruksområdet hadde vært en gang i tiden.
 
 

 
 
Hos oss rommer den varme pledd for kalde dager ute ved bålplassen vår. 
 
Etter mye fundering på hva vi skulle bruke de gamle vinduene til fikk vi en ide. Byggverket vårt ved bålplassen hadde ikke vinduer, så hvorfor ikke?
 
 

 
 
Med litt tilpasninger fikk de gamle, malingsslitte vinduene plass i byggverket vårt. De passet også godt inn i fargene til vegetasjonen rundt bålplassen. Var veldig fornøyd med resultatet :)
 
 
 
 


 
 
 

2 kommentarer:

  1. es ist gemütlich bei ihnen und ich mag die alten fenster und decken!!! liebe grüße von angie aus deutschland

    SvarSlett

DIY HAGEPROSJEKT

Høsten er en deilig årstid som byr på vakre farger og vær med mange nyanser. I skogkanten kan vi plukke både blåbær og tyttebær fra...