Søk i denne bloggen

fredag 14. mars 2014

Konsollbord og hjemmesnekret bordKonsollbordet ved inngangspartiet :


 
Sist vi var på hytta var jeg heldig og kom over flere gamle vinduer som skulle kastes. De hadde tilhørt ei gammel hytte som var revet og lå pent stablet i en haug. Vinduene skulle kastes, så her var det bare å handle i et raskt tempo.
 Det hvitmalte smijernsstativet har jeg fått av en bonde som hadde ryddet på låven, jeg tror det har vært et gammelt symaskinsbord.
Ved å kombinere bruktfunnene ble det et flott utebord ved inngangspartiet på hytta.
Tror det blir flere turer til dette "skattekammeret".
 
 
 
De gamle fluktstolene skulle kastes og ble reddet i siste liten. Materialet de er laget av er teak og det var litt av en jobb å pusse dem ned, grunne og male. Det er alltid like gøy å se resultatene av jobben man har utført, det er verdt alt strevet. Her kommer morgensolen og det er deilig plass å nyte en stille stund med  kaffe og et interiørblad.
 
 
 
 
 

Hjemmesnekret bord :

 

 
 
Bordet er snekret av min mann, teknikken som er brukt er å feste en og en planke med lim, tvinger og skruer. Man får man en buet form ved at bordet er smalere i begge ender. Bordet er solig, røft og rustikt, her kan man rett og slett danse på bordet.
 

Kjøkkengruppen med nytt bruksområde:

 
 
 
Et gammelt kjøkken bord har fått et nytt liv i friluft. Etter flere strøk med maling for utebruk tåler det alle 4 årstider med sol, snø, vind og regn. Veggord kan fint benyttes på møbler, det skaper et personlig preg.
 

Gammelt vindu og trau:

 
 
 
I gangen blir man ønsket velkommen av to søte matroser som er kjøpt på loppemarked. Trauet er også kjøpt på loppis og var tidligere i lys furu. Det ble behandlet med jernvitrol som gir en røff drivved look. Fotografiet som vi har gitt navnet "vendreis" er tatt under trebåtfestivalen og er rammet inn i et gammelt vindu. Vinduet hadde drevet i land på en strand.
 
 
 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

DIY HAGEPROSJEKT

Høsten er en deilig årstid som byr på vakre farger og vær med mange nyanser. I skogkanten kan vi plukke både blåbær og tyttebær fra...