Søk i denne bloggen

søndag 16. februar 2014

Sommerhuset i Risør: Utemiljø


Utemiljøet

Så sant været spiller på lag tilbringer vi mye tid utendørs


 
Utekjøkkenet er et teamarbeid og resultat av mine ideer og min manns gode snekkerferdigheter. Det er mye i bruk hele året. Her har vi kost oss masse med alt fra grilling, rensing av fisk, tilbereding av tapasretter og sist men ikke minst steking av vafler og lapper.
 
 
 
 
 Denne hylla fant jeg i en bruktbutikk. Den var brun og trist, men med et par strøk hvitmaling og dekor fikk den et nytt liv. Padleåren fant jeg drivende i vannkanten på ei strand hvor jeg pleier å lete etter drivved til "prosjektene" mine.
 
 
  
 
 På utekjøkkenet kan man nyte alt fra et glass vin til nyfisket makrell, alt smaker godt i friluft.
 
 
 
Sommerkveldene er til for og nytes, gjerne med hyggelig selskap.
Ved kjølige kvelder fyrer vi opp i bålpanna, det er deilig å tilbringe tiden ute.
 
 
 
 
 
 
 
Under utekjøkkenet er det kurver for lagring av puter og pledd. Det er enkelt å dekke langbord og ha danseplass på terassen. Det har blitt mange hyggelige stunder og lystige lag.
 
 
 
 
 Vi arvet denne kjøkkengruppa som tidligere var brun og trist. Det var litt av en jobb å male den, men det var verdt alle timene. Med nye puter ble den en hyggelig "frokostgruppe" hvor vi kan nyte stillheten og utsikten over fjell og vann.
 
 
 
 
Denne terrassen er i 2. etg og her sitter man lunt og godt, fra høyden har man gode utsikt utover ferskvannet Skarvann.
 
 
 
 
Denne sengen kjøpte jeg i en bruktbutikk i Arendal. Ved hjelp av flere malingsstrøk, møbeltrekk fra Ikea og myke puter ble den omvandlet til  "day bed" . Her er det godt å trekke seg tilbake med en god bok eller bare nyte stillheten og utsikten.
 
 

2 kommentarer:

  1. Så fin bloggen ble ;-) Flink du!

    Og du for et herlig sted dere har! Det så kjempekoselig og idyllisk ut. Kan tenke meg dere storkoser dere der ;-) Flotte bilder du har tatt!

    Ha en super lørdag! Kos deg masse!

    SvarSlett

DIY HAGEPROSJEKT

Høsten er en deilig årstid som byr på vakre farger og vær med mange nyanser. I skogkanten kan vi plukke både blåbær og tyttebær fra...