Søk i denne bloggen

fredag 28. februar 2014

Sommerhuset i Risør. Hytta vårVelkommen til bloggen min som omhandler Sommerhuset i Risør. Her får man et innblikk i interiørløsninger, loppefunn og redesignprosjekt.

 
 
 
 

Velkommen til sommerhuset

 
Hytta vår ligger ved Øysang i Risør, men er ingen typisk sommerhytte.
Da vi skulle igang med hyttebygging tok vi utgangspunkt i en "fjellhytte" som ble bygget i "maritim" stil. Siden hyttefeltet ligger rett ved sjøen, men har nærhet til skogsterreng passer den godt inn i miljøet. Vi valgte store vidusflater som slipper inn mye lys og gir oss nærhet til naturen. 


Beliggenheten er som et "kinderegg" - hyttene på feltet har nærhet til sjøen, ferskvannet Skarvann, skog og mark. Her er det mange muligheter for en aktiv og hyggelig ferie.
 
 
I fjor sommer utvidet vi utearealet, blir spennende å se hva vi utnytter plassen til. Har planer om beplantining av busker og vekster og mulig en hagedam.
 
 
 
 
 
 
Fint å ha prosjekter å glede seg til :) Planleggingen er halve gleden.
 
 
 
 
 
 
Om sommeren bor vi på hytta hele skoleferien. Hestene våre Einir og Birk følger også med "på lasset",  her er et ferieliv både for folk og dyr.
 
 
 
 
 Hestene har beite rett i nærheten av hytta, men er ofte på besøk.
 
 
 
Det har blitt mange  fine turer og opplevelser med våre firbeinte venner.
 
 
 
 
 

Hødnebøkilen ligger rett nedenfor feltet og har en lun båthavn. Her er det supre forhold for bryggeliv med soling, bading og krabbefiske.
 
 

 
 

I skjærgården er det sørlandsidyll med flotte strender, holmer og skjær.
 
 

 
 

Her er stranden "Lille Danmark"
 
 

 

Ferskvannet Skarvann med sandstrand, flytebrygge og egen grillplass.a

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

DIY HAGEPROSJEKT

Høsten er en deilig årstid som byr på vakre farger og vær med mange nyanser. I skogkanten kan vi plukke både blåbær og tyttebær fra...